torsdag den 29. april 2010

På lidt over 4 uger....

Puha, det er efterhånden lang tid siden jeg har fået opdateret herinde. Det er ikke fordi der ikke er sket noget (for haven er næsten transformeret siden sidst) men det har bare været så godt vejr, at vi har haft tilbragt de lyse timer udendørs. Nå, men nok snik snak....et af de færdiggjorte projekter er:

Pallerammerne fik den sidste omgang træbeskyttelse, og endte med at få en fin dyb teaktræsfarve. De er blevet til fine bede rundt i den ene side af terrassen. Der var i alt 6 stk. og de er nu tilplantet med blandt andet 5 af roserne fra det gamle rosenbed - en enkelt måtte kasseres. Den havde desværre ikke overlevet den hårde vinter.....men pyt! Det gav jo bare lejlighed til at købe en ny (nogle nye?) rose(r), og diverse andre planter. Roserne blev naturligvis beskåret og gødet ved plantning i de nye bede.

Indholdet i bedene, fra venstre mod højre er:

  1. 2 stk. blåbær (vaccinium 'Reka' + vaccinium 'Duke')

  2. Ingrid Bergman, storblomstret rose + Chr. den 4, buskrose

  3. Troika, storblomstret rose + Peace, storblomstret rose

  4. Tivoli 150, storblomstret rose + Karen Blixen, storblomstret rose

  5. Blue parfume, storblomstret rose + Bering Renaissance, buskrose

  6. Pink Fairy x 2, bunddækkeroser
Samtlige bede er bagtil kantet med 3 lavendler, blue hidcote, og fortil med 3 campanula. Derudover har jeg sat nogle af de mange forårsløg i bed nr. 5 + 6, og ligesåsnart dem i krukkerne er afblomstret bliver de sat i de andre bede.
Bedene set fra midten af terrassen
Bed nr. 6 set fra oven
Der er selvfølgelig sket meget mere, men mere om det efter weekenden :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar